Welkom bij Flamée & Partners

Bekijk onze vacatures 👇

Ons aanbod

Aantrekkelijk salaris

Je kan rekenen op een aantrekkelijke salarispakket met een ruim pakket aan fiscaal geoptimaliseerde looncomponenten (o.a. firmawagen, groepsverzekering, maaltijdcheques, onkostenvergoeding, loonbonus)

Gezonde werk-privé

We beseffen dat een gezonde werk-privé balans noodzakelijk is om zich goed te voelen op het werk. De medewerkers hebben glijdende werkuren en we bieden de mogelijkheid om thuis te werken.

Training & opleiding

We bieden een ondersteunende en motiverende werkomgeving met tal van mogelijkheden tot bijscholing en verdere loopbaanontwikkeling.

Teamactiviteiten

Onder het motto "Work hard, play hard" gaat de riem er ook regelmatig af. Het feestcomité organiseert op regelmatige tijdstippen activiteiten. Er is voor elk wat wils, van een quiz over een volleybalwedstrijd tot een avondje stand-up comedian.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Hire for attitude, train for skill.

Our DNA 🧬

Goesting & Fun

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu Ă©Ă©nmaal gezond.

Healthy cultuur

Een fruitmand, assortiment thee, maandelijkse teamactiviteiten, overheerlijke dagverse soep,... Dit en veel meer vind je allemaal terug in onze healthy cultuur. PAS OP: Af en toe een vettige vrijdag en een pintje/cava op een vrijdag schrikken ons ook niet af ;-)

Oprechte waardering

De medewerkers zijn de werkelijke kracht van ons bedrijf. Zij staan centraal en zorgen dagelijks voor een uitmuntende klantentevredenheid en een goede vibe. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Bekijk onze video

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?